årsresumé: oktober - december

OKTOBER:

oliver kom hit. vi cyklade in till stan i dödskylan.


träffade evelina.


läste herta müller och murakami, gjorde en blandcd och fick lite musik av alexander. fick även en låt tillägnad mig. eller om mig. eller vad vad den nu är.

NOVEMBER:

mådde hemskt hemskt dåligt. men åkte hem till saris, som tog hand om mig. återupptog även kontakten med en mycket gammal vän, jonathan, vilket kändes väldigt märkligt men fint.

det blev höstlov. var i skogen och lyssnade på piano för att skingra tankarna. satt mycket framför brasan och ritade och skrev och läste. om nätterna drack jag vin och var ledsen men kreativ. skrev konstiga mail.



demonstrerade mot rasism med ung vänster. träffade filip, jesper, alexander, sara, frans, tove, daniel. dödade tid och dödade tankar. hade fortfarande lite naivt hopp om en framtid, men det blev snart krossat:

var på socialistiskt forum i stockholm. avslutade en månad, ett förhållande och en era. grät så himla mycket och var alldeles vilsen och förvirrad och kände mig pytteliten.

DECEMBER:


handlade så himla mycket böcker. handlade mycket second hand överhuvudtaget, tröstshoppade och så.
åt ben & jerrys och bullar och twix, badade bubbelbad och såg på den lilla pandan, sex and the city etc etc. hängav mig kort sagt åt typiskt komma-över-onda-expojkvänner-beteende.

var dock kreativ!


och ganska social. hängde med alexander, sara och jepi. myste och så. bråkade lite.


julhandlade med mami. slog in julklappar i tidningspapper, med lack och handgjorda etiketter! fick även en hel del väldigt fina julklappar. bl a två nya moleskines, en parfym som doftar citron, ett halsband med en svala på, penslar, pengar osv osv. ni vet ju redan.


har spenderat de senaste dagarna hos sara. vi har lagat mat, shoppat jättemycket onödiga saker (jag köpte en konstig burk som jag tror är en cigaretthållare, men som jag tänkte ha pennor i eftersom jag typ inte längre röker...), sett på film, surat, shoppat lite mer, druckit kaffe och varit allmänt sambo-iga. mycket fint. vi photoboothade även, eftersom hon fått en macbook i julklapp:

och imorgon vet jag fortfarande inte vad jag ska göra eller vad jag ska ha på mig!!!!!! vill ju bara ha öl och en söt-men-edgy klänning. åååhhh. iallafall:

BÄSTA JAG GJORT 2010: hånglat jättemycket, druckit kopiösa mängder öl, blivit asamycket starkare, läst massor fantastiska böcker, skapat mycket som jag är nöjd med, sett kent.
SÄMSTA 2010: missade bellan och basse!!!!!!!, såg twilight-trean på bio istället för kent wtf, låtit hjärtat bli väldigt trampat på, haft sönder bästa objektivet till minoltan, bott hemma........

kommentarer
Lisa skrev en kommentar:

like like like dina bilder!

2010-12-31 @ 02:31:21
URL: http://popflickan.blogg.se/
anonym skrev en kommentar:

hej !



jag dör , jag dör, jag dör.

får andnöd så fina dina bilder är.

vi bor i samma stad, men du vet inte vem jag är.

lite stalker-feeling, i know.

men ta det här som en komplimang bara.



simma lugnt.

2011-01-01 @ 18:59:59
alice skrev en kommentar:

anonym, haha åh. vad fin du är. tack så mycket ♥

2011-01-03 @ 08:34:53
URL: http://morninghollow.blogg.se/
olivia skrev en kommentar:

hej, passa på att se b&s i stockholm i april då!!!1

2011-01-20 @ 14:53:11
URL: http://xvii.blogg.se/

skriv en kommentar:

namn:
kom ihåg mig

e-mail:

egen blogg elr dylikt:

kommentar:

trackback