the shadows go like ghosts accross your room


(you may only call something yours if you were the last one to conquer it)



kommentarer
amanda skrev en kommentar:

alltså SÅ FINT. ge dig kvinna. ps. du är vacker. jättevacker verkligen. ds.

2010-09-09 @ 20:48:03
URL: http://krossade.blogg.se/
Sandra skrev en kommentar:

Din blogg är så fin, så fin.

2010-09-09 @ 21:55:00
URL: http://benevolenceandsinapism.blogspot.com
anna skrev en kommentar:

åh vad din blogg är fin!

2010-09-17 @ 22:37:37
URL: http://smashmydreamoflove.blogg.se/
Guji skrev en kommentar:

Fint och stämningsfullt. Vem har tagit bilderna?

2010-09-21 @ 20:52:07
alice skrev en kommentar:

tack, jag tar alla bilder här.

2010-09-21 @ 20:53:34
URL: http://morninghollow.blogg.se/
Guji skrev en kommentar:

Vem är hon på bilden?

2010-09-21 @ 22:11:45
Guji skrev en kommentar:

Man ser din blogg och du tar en massa bilder på dig själv och på olika saker. Oerhört narcissistiskt även om det är fint gjort så undrar man vad du gör det för?

Är det ditt jobb eller studerar du på en foto el. konstskola?

Vad är syftet med din blogg ? Är det en dagbokssildring utan slut eller finns någon annan baktanke? Till exempel att man skall vilja dejta dig och börja konversera om politiska frågeställningar eller om något annat?

2010-09-22 @ 14:19:44
alice skrev en kommentar:

att skapa har väl alltid varit den starkaste drivkraften i mitt liv. att skapa på många olika vis; här märks det väl främst genom foto och teckningar, målningar. jag framställer sällan det jag egentligen vill, och huruvida det är eftersom jag inte har talangen eller medlen är irrelevant.

idag pendlar morninghollow mellan att vara äkta och att vara kommersiell, det är svårt när man influeras utav allt annat. men ja.

jag träffar redan någon och är nöjd med det, så, nej, det är knappast för att "man skall vilja dejta" mig. det är bara skrattretande. och att framkalla politiska diskussioner? diskutera politik gör jag gärna, men det är knappast heller syftet för morninghollow.



den egentligen frågan är huruvida du frågar detta i syftet att förolämpa mig, eller ifall du bara är nyfiken och rak.

2010-09-22 @ 16:15:09
Guji skrev en kommentar:

Frågar aldrig för att förolämpa. Om det uppfattas så är det fel. Man tycker endast att tjejen på bilderna utstrålar drömmande, väntan och längtan efter en hemlig älskare som inte dyker upp och således frammanar nyfikenhet om det är så eller om det finns ett annat syfte.

En äkta vara behöver inte vara komersiell, men om den är det så gör det inte varan mindre äkta.

Det man undrar är om ditt syfte enbart är konstnärligt eller om det finns en innebörd i det du gör som man får gissa sig till?

2010-09-24 @ 15:24:28
Guji skrev en kommentar:

Jag förstår och blir inspirerad av att höra om din skapande drivkraft och om den är äkta är det oerhört glädjande. Det är onödigt att debattera om någon har talang eller inte i och med att ingen har det, eller alla om man så tycker. Det är just irrelevant så som du säger, för att den som är sann i sin vilja alltid kommer nå sitt mål, även om vägen inte är rät.

2010-09-25 @ 11:26:25
alice skrev en kommentar:

ja, jag tror att du förstår vad jag menar. så jag tror att du även förstår, att det eventuella syftet här endast är till för mig. hela konceptet med morninghollow är ju att vem som helst kan ta del av det, och just därför behövs det något som endast är mitt. förstår du? man får gärna tolka saker här som man vill, även syftet, och mer än så vill jag inte säga.

2010-09-26 @ 12:58:22
Guji skrev en kommentar:

Jo,. Och till för alla som vill spegla sig i dina bilder kanske...Men är syftet egentligen att förmedla en värld som du representerar? I form och attityd?

Det är väl politiskt, antar jag. Som du hävdar att du inte är intresserad av? Eller som en religiös stämning och väntan på någon upplysning eller uppenbarelse ?

Bilderna förmedlar en stämning av väntan, tveksamhet ambivalens och introvert filosoferande, skogspromenader i regnlandskap och höstkyla... Är det sökandet efter dig och vem du är som är i fokus? Det är onekligen en stämning i bilderna som du förmedlar..

Jag är tacksam för att få ta del.

2010-10-02 @ 13:43:07
Guji skrev en kommentar:

Förlåt om jag spekulerar. Det är bara intressant tycker jag. Vem du är och vad en människa är utom bara kött och fläsk. Det går inte att beskriva en identiet med bara ord utan att se mer av personens handlingar. Men jag menar att allt någon gör är en slags uttryck från det inre till att ta en annan form som till exempel ord bild eller kanske en skulptur..... men det är onödigt att spekulera. Jag tror alla söker något. oavsett om det är bara att promenera i skogen och titta på barken för att finna sin själ, eller att kanske odla rädisor......?

2010-10-02 @ 13:49:32
alice skrev en kommentar:

jo, absolut är den någon sorts sökande efter ett själv, det är väl det hela uppväxten handlar om. på olika djupa nivåer som naturligtvis är individuella. men ja.

det här med "väntan, tveksamhet ambivalens och introvert filosoferande" stämmer väldigt väl även det; det är intressant att du kan läsa så mycket utifrån bara... det här. hmm.



ps politik är ett utav mina absoluta intressen, men änsålänge håller jag morninghollow utanför det. det här med "religiös stämning" vet jag inte om jag gillar; jag är extremt ateistisk och hatar alla sorters etablerade religioner. visst kan man väl definiera religion på olika vis; egentligen är väl all sorts tro fin på något vis, men... nej. jag vet inte. hm.

2010-10-02 @ 18:23:49
Guji skrev en kommentar:

Religion, mer som värderingar och val, menar jag. Det är väl inte så att tro är något 'fint' av definition. Det finns mycket tro som är ganska avskyvärd och motbjudande, men jag förstår att du menar att en tro om ett väntande eden efter ett liv av goda och dygdiga handlingar är en fin tanke.

2010-10-02 @ 22:10:43
Guji skrev en kommentar:

Jo... uppväxten handlar om att utvecklas och finna sitt jag ... det är så sant.. och att utveckla sin tanke och sin relation till allt omkring dig och det som finns i världen.... det är sant.

Men vad är målsättningen egentligen.. det speglar en slags livsrytm, som att promenera i skogen, dricka te... vistas i naturen.. se växter och bär.. sitta i ett mörkt rum med en massa bilder... röka en cigarett i mörker...

Finns en tyst pendel man förnimmer?... tiden som slår och går framåt mot något... i ett land finns inga krig, farsoter och fasor, men ändå en slags surrande tystnad.... En bro över en djup svart ravin där du måste vara guidad av ett vänligt ljus för att inte falla?

2010-10-02 @ 22:27:32

skriv en kommentar:

namn:
kom ihåg mig

e-mail:

egen blogg elr dylikt:

kommentar:

trackback