can you feel the rings of saturn on your finger?disposable. load two.

muted thunderstorms
disposable. load one.

i need the steady of you

fint, säger jag, och vickar på tårna. du blundar och tänker på sjöhästar.

nu ska jag göra specialhavregrynsgröt, lyssna på shoegaze, läsa the fountainhead och se ledsen ut och mysa.

här är en ritad bild från i vintras, eftersom jag inte har några foton. dock framkallade jag en engångs i veckan, så det kanske ni snart får se.

lördagnatt 23:48

jag har världens finaste sockerpinglor
den första var jag med i fredags. vi handlade porslin på myrorna, till ett bildprojekt i skolan. jag köpte ett silvrigt fat att använda som askkopp. dagen efter åt vi jättegod frukost bestående av hembakat bröd med min hemmagjorda lemon curd och ost, clementin med keso, äggröra samt te i våra nya koppar. hon är min vaniljbulle.

idag träffade jag min hallontårta. vi fikade på världens finaste café och sedan åkte vi hem till mig, hon visade foton på en ekorre hon haft som husdjur när hon var barn. sedan såg vi på lost in translation, och efteråt lyssnade vi till regn och åska. hon drog med fingrarna genom mitt hår och jag hade oändlig gåshud tills jag somnade.

min sista sockerpingla ska jag ned till nu. vi tittar på lägenhetsannonser och lyssnar på fin, alldeles okänd musik. hon är mitt plommon och nu ska vi äta honungsyoghurt med hasselnötter. puss.

oh, the loss of you does wreck my days

eftersom jag inte har någon kamera (har lämnat in mitt objektiv för reparation!) och verkligen inte orkar göra uppsatsen som ska in i övermorgon, får ni här några utav det bästa ur min mapp med sparade bilder. här på sängar och fönster.


titeln: bara ibland.

söndag

tassar omkring i ny spetsbehå, bäddar med blommiga lakan som doftar aska, stuga, lyssnar på belle and sebastian och tänder lila blockljus

trettioenone for you


imorgon ska jag äta sushi se alice i underlandet fika
imorgon åker alexander

trötthet + photoshop = katastrof, apparently

raw

hon lade handflatan mot ditt knä och var tyst. jävla skit, tänkte du.

appleseed