hjärtat och panikslagen


engångskamerabilderna. inte världens bästa kvalité dock hmmm.extremvinter en vecka. åker om någon minut. ska läsa mig igenom tiden. men nu i bilen ska jag lyssna på kent i sju timmar. och om drygt två veckor ska jag se dem, döööööööööööööööööör

BRÅTTOM köpte en till engångs, så kommer väl foton någon gång. lol. herrå


blod

inatt är jag i rymden, med radiohead. klarar inte gravitation just nu. behöver sömnsömnsömn. och någons nyckelben. kom för övrigt på att jag med största sannolikhet inte kommer ha kamera i tid till att vi åker till fjällen (söndag). lkgjktedfsdgj

with my eyes mostly closed, like a person who knows how to drownundantag

mmmm fin dag

osv

vill hemskt hemskt gärna åka iväg, helst till ryssland eller stockholm eller något. vet inte riktigt. japan. flytta hemifrån, begränsningar är det värsta som finns. trött.
här är lite gamla favoriter, i någorlunda kronologisk ordning. är ganska säker på att ni redan sett alla. imorgon får ni bilderna från engångskameran hoppas jag.
prrr nu blev det här inlägget oändligt. raderar det kanske senare. hoppas åtminstone någon kan uppskatta det. nu ska jag se på lost in translation (för miljonte gången) och rita.