subst. frossa


idag har jag suttit på ett café ensam flera timmar och läst dostojevskij när jag borde varit i skolan. mmmmm köpte svartvit film också. nu ska jag bada med en halsduk.

 


för övrigt, skåda: utfyllnad. behöver verkligen framkalla bilder/köpa ett objektiv snart lol.
1) en skiss från i november. dåligt foto.
2) kindasorta tolkning av caspar david friedrichs monk by the sea. julklapp till alex! (olja + akryl)
3) första/enda gången jag försökt rita en varg lolllllllllllll. julklapp till sara! (vattenfärg)i could walk all day on the railroad tracks


you remind me of a firework, boy

i ask you if you ever think that maybe
it's what's inside of us that drives us crazy
fingers feeling underneath your skin
there's blood, bones and some rivers to fall in

(världen genom ett trasigt objektiv)


peculiars


gamla foton, nyredigerade.

vet inte om jag ska köpa ett macro- eller teleobjektiv hmmm. någon med lite erfarenhet som kan tipsa om något brrrrra lol?

orkar ingenting. har mest legat naken i sängen och ritat på mina ben idag. och promenerade på isen och fotade massor out of focus prrrr

suggestions for what lens i could buy would be very much appreciated!


cosmic
hahagfhagkf vill dö. MITT OBJEKTIV ÄR SÖNDER mittfelegentligenmenoch välte stativet och kameran landade först liksom, face down. gflhithylöhf

ska dränka mina sorger i te nu. och gömma mig i stora tröjor. och tända det fina ljuset där längst till vänster, ny. och rysk litteratur.

my tripod fell and landed with my camera first. MY LENS IS BROKEN. i mostly just wanna die.


roads

känns som att hela världen fortfarande slumrar, vet att jag själv fortfarande är i dvala. längtar efter att komma härifrån, så himla mycket. vill bo någonstans med vita väggar stort fönster högt tak svarta lakan stor säng. ska sara och jag göra, någon dag.  leva på kiwi och svart kaffe och äggröra mitt i natten, kedjeröka, läsa rysk, japansk litteratur. sova för sent och inte tillräckligt länge. det blir bra det.
värmer upp med att köpa en gammal soffa, röja lite i garaget och bo där i sommar. mmmmm.vintervilahar en vän som är världens finaste. speciellt när hon ler.
skrev ner drömmen jag hade för någon månad sedan. försökte flera gånger, var tvungen att vänta till den längsta sömnlösa natten innan det gick. läs den här.


moleskine
här är nästan alla bilder jag gjort i min moleskine sketchbook, på förfrågan. notes:

1. lyrics från chicago - sufjan stevens, och madrid - ladies and bears
3. lol ignorera vänstra sidan
4. från min radiohead-period
5. högra bilden ska jag någon dag göra klart; lägga till ett lik framför kängbeklädda fötter
10. lol ignorera vänstra sidan #2 - en (misslyckad, ofärdig) illustration till järnspöken hehe

some sketches from my moleskine sketchbook. pictures 3 and 10: ignore left drawing, hehe


splitterhatar mig själv just nu, plus typ allt annat. utom några få personer, vintern för den är så vacker (dock tror jag aldrig jag saknat regn så mycket som nu), mina moleskines och mitt duntäcke.


har mist förmågan att gråta. kan något vara mer frustrerande???????? svar: nej.kommer för övrigt kanske sluta uppdatera här; är bombsäker på att jag kommer frysa till döds vilken dag som helst.

ps vinterspellista som mest gör mörkret ännu mörkare, men fin är den minsann


sandögonjag saknar så mångaen dag ska jag hänga upp vita lakan framför fönstret och du ska sitta där på sängen, väntandes.

ispromenad:

(ibland tror jag att du ska dyka upp runt hörnet iklädd dina mörka kläder och mörka uppsyn)


((nu ska jag äta 86% kakao-choklad och "plugga" dvs se på lost in translation. kyss))


spirit ditch


saknar vecka 43. det var grått och höst och regnigt och kallt. men jag och min pärla astrid spenderade de mörka veckodagarna inne i ett sjabbigt, mörkt personalrum i en videohyrningsbutik. vi läste poesi och drack svart kaffe och rökte och lyssnade på nästan enbart WHY?.

(lyssnar på bad entropy och nostalgin rinner igenom mig som iskallt vatten)

lunch existerade inte och jag stannade alldeles för länge varje dag. först var det ett helvete men vi lärde oss att älska det. när jag ligger med halvslutna ögon i mitt tomma, mörka rum och försöker sova (kan varken nu eller på natten) och drar mig till minnes hur äckligt och långsamt och fritt och underbart det var vet jag inte var jag ska göra av mig själv.


lite gammalt, färgglatt:

ikväll ska jag på bio. undrar mest hur i hela friden jag ska ta mig hem levande. -27

because life is a means of extracting fiction

sanctuary
här var vi i ide i fyra dagar. behövdes. nu är jag helt disorienterad, och kvar med en halv veckas lov och massor läxor. istället ska jag och sara köpa tunna, blommiga tyger och sy kläder vi inte behöver. gott nytt år.