epilogvar på skivmässa, köpte en himlans fint album. gjorde även en blandcd till en fjäril, med ett handgjort vattenfärgsomslag.

how and why and when and where to go

var på världens finaste promenad, nyss. i min hand ett stort kuvert, mörkmörkröda naglar, dunkande huvud. mot min hud fjäderlätt regn, sjunger tyst på like dylan in the movies, går balansgång på trottoarkanten; armarna utsträckta som tunna kvistar. när jag nått min destination och släppt ner brevet, ser jag något i ögonvrån. ett rådjur rusar förbi över ett fält. jag ler. det börjar ösregna. går balansgång tillbaka, rådjuret trippar upp på vägen, några meter framför mig. jag stannar och betraktar det tyst tills det smyger iväg över en trädgård. jag återvänder hem i regnet, sjungandes lite högre än innan.

törnskata


earth hour.

rubles

tänkte bara skryta lite om mitt avundsvärda fysiska tillstånd: fryser hela tiden för att jag nästan slutat äta. går numera på lugnande medel för att kunna sova. och sedan var det väl inget mer. det är enkelt att låtsas att vara ett vrak. egentligen är jag inte det. roligt ifall ni tror det nu iallafall. (för jag är ju det). godnatt.


we trade liquor for blood


kommer nog inte uppdatera på ett tag nu; är återigen kameralös.

you chose poetry over prose

it's not him who'd come across
the sea to surprise you


and it's impossible to tell
how important someone was
and what he might have missed out on
and how he might have changed it all
and how you might have changed it all for him
and how he might have changed it all
and how he might have changed it all for you

and did i, did i
and did i, did i
and did i, did i
and did i, did i
and did i, did i
and did i, did i
and did i, did i
and did i, did i miss out on you?

(vet inte om jag tror längre på våren)

comin' home


nyligen hemkommen. nu: duscha, se på film med emma, äta linssoppa och knäckebröd med keso, låtsas att det inte är söndag, dricka te, läsa
tack för att ni skrivit små hälsningar. jag blir så himlahimla glad. kyss.

långsam puls

gick förbi en man. flera meter efter honom luktade luften som mosters röda, gamla audi.
passerade ett öppet lägenhetsfönster. ute på gatan luktade det starkt som tvättmedel.
satt på ett tåg, såg landskapet svepa förbi. bredvid mig, i en plastpåse, låg en kartong Husets röda. det luktade fränt och sött och nöp i min näsa. fragment av händelser rusade genom mitt huvud.kommer nog inte uppdatera på några dagar, men vet inte. hursomhelst är det få som skriver här nu, så vet egentligen inte hur många det är som fortfarande läser. nåja.

we don't talkuppdaterar mest för att meddela att:
1) idag råkade jag köpa naturgodis för 65 kronor. väldigt oavsiktligt. (ska ha tre timmars nationella imorgon. döden.)
2) gör just nu müsli. köpte massor korn och gryn osv + hasselnötter, så rostar det i ugnen med sirap just nu. längtar till frukosten.

vill mest bara vara en lillasyster just nu. önskar att emma och fredrik kunde komma hit och pilla med mitt hår och krama mig tills jag somnar och dricka te och se på gamla filmer mitt i natten. prrr prr

your mind is a trainstation12 mars: åkte till norrköping med storasyster, för att äta sushi (vegetariansundantag hm) och naturgodis och se på breakfast at tiffany's.
13 mars: promenerade länge morgonen efter och frös där solen inte sken. åkte tåg hem. träffade alexander. vi köpte världens snyggaste solgasögon någonsin, och jag köpte en guldig väggljusstake. vi hittade ett jättejättefint fik, som jag tydligen gått förbi varje dag de senaste tre och ett halvt åren utan att lägga märke till.
14 mars: jag är ensam för första gången sedan torsdag kväll. sätter upp de röda svalorna från kent på väggen, övanför setlisten. har en uppsats att skriva (som skulle varit inne i fredags) men ska nog bada och se Sjunde inseglet istället.

archipelagotvå bilder från kentköandet hehe. det var så kallt att jag blev totalt rörelsehandikappad i mina fingrar, så har nästan inga foton därifrån hmmmm. konserten var den bästa någonsin, jag har en ny tygkasse samt setlisten (tack frans).ovan är två uppslag från världens finaste bok som jag köpte 2hand någon gång i vintras. skaparen är ännu okänd - vi har inte lyckats finna dennes namn hmmmm.

världensfulaste foton av världenfinaste fotobok. ett annat 2handfynd mmmm.

equator


hur skiljer man på
det man måste bearbeta
och det som man bara måste glömma?
intuition


symbolism för mig själv: stjärnklarhimmel iskallnatt kängor tröjanfrånalex
stannar framför en gigantisk snöhög för att röka under en gatulampa. funderar ett ögonblick och klättrar sedan över snömuren, till andra sidan. tänder förnöjt en cigarett.

har för övrigt min analoga tillbaka, åh. laddad med svartvit film. ps: min samtid
pps vad är grejen med den dåliga bildkvalitén???????????

[]

du är inte verklig. du finns inte.

you forgot it in peoplekavlar ner mina ärmar i den ännu påtagliga kylan. vintern har pågått länge, och kallare har det varit, men inte förrän nu har kylan trängt ända in i mitt bröst.

dagarna passerar tystlåtet, jag har skolarbete upp till knäna. överlever på världensgodaste te, dumma förhoppningar, och regnljud kombinerat med italienska pianostycken. och så tanken på kent på onsdag.


pearl wrists

idag behöver jag verkligen cigaretter, lite ensamtid på ett café. döden.


daterat: 28 februari 2010

vintern, åttatimmarsbilfärd. jag stirrar ut genom fönstret, förundras över ännu snöklätt landskap med rynkad panna. bultande huvudvärk och i hemlighet skänker jag låtar till dig, för de ger mig samma magkänsla som du.