relapseyou shrug it off
except that you don't

let's get lost

är någon annanstans. känner mig lite ensam. vill helst inte vara här. vill helst bara sova. men imorgon blir det nog bättre. behövde bara säga det här. ni får gärna berätta något, skriva ett brev här nedan. det skulle vara fint. berätta om något ni tycker om.


visserligen


lite mer helg (nadja är fotograf).

tangled/spindly


har gjort en blandcd till mitt vinterrus. ungefär samma, fast i form av spotifyspellista hittar ni här (den var dock gjord med stor hjälp av nadja).

crooked legs

i'm going as far as these crooked legs take me
i'm watching the road with two young eyes to guide me

du har frusit min tid

I.
jag går omkring utan bh i slappa blommiga ting och sjunger med bedjande stämma om att någon ska hämta mig, ta mig härifrån, jag dör ju. dagarna jag inte vill finnas går jag på tå. då märks jag mindre, existerar mindre.

III.
ibland sitter jag med knäna uppdragna till hakan omgiven av mitt duntäcke, som en blommig liten varm kupa. jag dricker te och bläddrar i fotoböcker. lyssnar på pianostycken och post-rock.

V.
jag sitter ute och småfryser. askar i mitt silverfat. biter på naglarna. ser kanske mest oroad ut. drömmer om vita lägenheter med sittfönsterkarmar och äter bullar eller läser böcker med vackra namn.

VII.
jag cyklar två komma sju mil för att ta fyra engångskamerafoton av två bruna hästar. sitter sedan på marken och dricker te med vinden som sällskap.i was in love with a place in my mindtrassligthår och tomatsoppa

det är inte lätt när det är svårt

skalar morötter till soppa i världens mjukaste linne, vita spetstrosor och en grå kofta som kliar. och ett armband som är lite trasigt men just nu säkert topp tio av det mest värdefulla jag äger. lyssnar på elever (som för tillfället är den där låten man tror är den finaste man någonsin kommer höra) och försöker glömma bort en sen uppsats som behöver skrivas. vill mest bara ha ben and jerrys och lite snälla ord.

avalanche


circumstances

lyssnar på four tet, dricker kaffe, ritar och skriver inköpslista till sara. vi ska göra tomatsoppa och pannacotta. i kylskåpet finns ett paket mjölk, en chokladboll (???), två potatisar och typ fem sorters olika currypasta.
fnissar och dödsgråter om vartannat. sömnbrist och har inte ätit sen igår. snart ska jag ut i solen i mina nya sandaler och något blommigt. tjugoen grader och solsken.


mysterons


bemywomb


pigeon eyes
dog paws
mouldy heart

jag hittar dina händer under bordet


våra fötter är en meter över marken.

ösregn idag, tack.

god morgon. jag har sovit ca en timme. de satans tabletterna funkar inte ens. vill bara kräkas upp mina inävlor. ha ett fint liv, allesammans. världen: jag hatar dig. dödödödödöddödödödöd


caught in between all i wish for and all i need


dör. varför lägger jag upp detta. för att jag är sjuk och uttråkad.
hahaha så osynkad. dör. fan. kolla inte på videon.

kramp

"vadå? vadå?" frågar jag. vill slå till dig hårt i ansiktet. och blunda. och aldrig mer titta. och ställa något emellan allting. något lika stort tungt hårt som det jag känner. men jag har bara ord. knappt ens det.

you look like a film

jag och sara spontanåker till stockholm.