i have buried you in my shaking hands. you keep ending up every place i've been.


jag är det kalla hårda

och det mjuka varma.

used to be one of the rotten ones and i liked you for that

kollar lite i min blogg och blir så vemodig, hur sorgsen eller lycklig verkar jag. vet inte och undrar hur mycket jag ger ut av mig själv.

borde göra gitarrläxan skriva labbrapporten till biologin svara på mail sms meddelanden eller något annat vettigt men jag växer fast; här på skrivbordsstolen på altanen med en bok vid köksbordet. tänker att jag sover för lite känner för mycket tänker mer än tillräckligt också men inte på något viktigt utan bara trams och osammanhängande. som här. och undrar var ni tagit vägen om det är ni eller jag eller bara moderniteter normer bla bla bla.skulle vilja ha något mörkt svart foto att lägga upp nu för det passar även om jag varken är arg eller ledsen. bara lite trött och lite vilsen med för mycket i hjärtat.


she pours her daydream in a cup
e4:an, roxen.

i want that you are always happy

home: an environment offering affection and security; to the fullest extent; to the heart; where you live at a particular time.ska till ett annat hem imorgon, tillsammans med ett hem. lite märkligt kanske. det jag menar är, ska till sommarstugan vid havet med sara. sommarstugan vid havet är ett hem och sara är ett hem. så som det kan vara. här är några analoga bilder från februari. bilder på lite olika hem.

mudpluggar, gråter, ser på new moon, äter rabarberpaj. gör inget intressant alltså. läste ut människohamn av john ajvide lindqvist häromdagen, har börjat läsa att komma hem ska vara en schlager nu. jaha jaha.

would you really rush out for me now
har spenderat hela helgen med mina grabbar, dvs jesper, alexander, frans och filip. vi har sett på star wars, ätit pizza, spelat portal och låtsats att det är sommar. mycket bra. har mer läxor än någonsin, men är på bra humör ändå, för imorgon är jag ledig och ska plugga i lugn och ro i soffan, äta avokadomacka, lyssna på palpitation, dricka kaffe. hoppas ni haft en god helg, allihopa.

hands & honestytågresan hem och en gullig frans under prickigt paraply när vi köar i regnet.

little kingdoms in your chest
var alltså i stockholm. tog inte så många bilder, men här är iallafall: överst från när vi suttit på ett jättemysigt fik på söder och sedan skyndade till tunnelbanan, och sedan lite tågbilder (vi var nästan ensamma i vagnen och det var solnedgång. drömde om att tågluffa genom tyskland i sommar).

old friends and mishapsnovember: fotade björkträd och alexander.
idag: skrev packningslista, städade, sydde, åt paj, pratade på telefon med farmor.
imorgon: åka till stockholm med sara och frans, se bellan och basse.