we almost lost the heart to know how to keep our best in mind


my tiny hands

something not sunlight


hoppas ni haft en fin jul allesammans, jag önskar er en god fortsättning. on different note försöker jag lära mig spela piano, här är något till äran av hösten 2009, och till min vän alexander.

i warm my cold november hands under your thighs


det stora trygga kalla vita (genom en bilruta).

transcendence & tributaries

jag halkar omkring på stadens våta gator och vet inte vad jag vill. lyssnar på radiohead & det vackra livet, köper glittrigt nagellack och öl & mcdonalds. firade en vän som fyllde arton igår, dansade med vinglaset i handen och slutade reflektera över vilka av orden jag säger som är mina och vilka som är någon annans. haltade hem från bussen imorse genom smärre snöstorm och skoskav, efter en soffrukost med sara bestående av köttbullar och brieost och kallt kaffe.

apropå något helt annat har jag blivit featured i tredje numret 16HOURS, som man läsa/köpa här. tygpåsarna är även uppe för försäljning nu, gå in här för att kika eller göra en beställning!

småsaker


denna godingen (plus ett par andra) kan ni strax (på kanske tisdag) köpa HÄR för ynka hundralappen!

köpt rosa nyårsklänning i tyll plus ätit chokladmousse

var på havsmaskerad igår, utklädd till pärla! ganska obehaglig. dansade till nittiotalshits och hade det allmänt gott. drack blå bål ur akvarium och åt godismaskar som hängde från krokar i taket, bl a

gjorde mig redo att dricka morgonkaffe på balkongen imorse för det var fin vintersol

deep water

var ute och löpte idag. efter ungefär en halvmil kom jag till en av mina sjöplatser. jag saktade ner och svängde av vägen ner mot blåsten och vågorna, satte mig på bänken på betongavsatsen ner i vattnet och kisade mot vinden som fick mina ögonfransar att darra. lårmusklerna brände och under mig rasade vågorna. jag som inte varit där på mer än två månader insåg att sjön fått träffa nästan alla mina mest betydelsefulla; kärlekar och barndomsvänner och romsanser och andra stora. och jag hade glömt känslan av samhörighet med det djupa blå; lugnet, instabiliteten, raseriet; men ödmjukheten fyllde mig åter: för när vågorna ännu slår våldsamt i december har sjön sina storhetsdagar
graphs


livsuppdatering: har okänt punktblåmärke på benet, har börjat spela i ett band den senaste tiden så missar alldeles för många sovtimmar dessa dagar (vilket leder till att jag sover i fåtöljer & soffor på skolan, inte hinner dricka morgonkaffe om mornarna samt skjuter upp varenda skoluppgift i brist på ork), kommer ha några foton med i en tidning som kommer ut den 16e december om jag inte minns fel, har fått en av mina bilder upptryckt på tygpåsar som snart börjar säljas och som jag kommer länka så fort webbsidan kommer upp, skriver låt om hur grafer och siffror och uträkningar inte hjälper ett tonårshjärta... har även handlat fina tröjor på myrorna som ni kan få se om ni vill. och har en rulle film som jag ska framkalla när jag känner att jag har råd. plus har jättegulliga bandmedlemmar att dricka öl med så det är ju himla trevligt. här är för övrigt vår lilla facebooksida, där det väl inte händer så mycket i och för sig. nu ska jag derivera och logaritmera och ha mig iallafall, plus dricka glögg antagligen. puss ni små vinterhjärtan.

the living sculptures of pemberley