you wreck and you run II
har blåmärken på benen och är tröttare än när jag for. allt känns så konstigt. ändå klipper jag av shorts, dricker kaffe i trosor och linne samt ignorerar läxor i vanlig ordning.

separatorfar till sälen imorgon bitti. om någon ska dit: håll utkik efter någon som åker dåligt i blå anorak. förbereder mig mentalt inför att vara avskuren från all civilisation i en vecka. prrr

you look so tired, unhappy


a heart that's full up like a landfill


curl upglad alla hjärtans dag, hörni :* har ju ingen man i mitt liv, så jag och sara köpte 8 hekto choklad och såg på notting hill. hade någon av er en riktig alla hjärtans dag-dejt?
här är det mellan femton och tjugo minus, och i söndags var alla träd helt frosttäckta så jag blev helt extatisk. gick på promenad och lyssnade på röd. har nog inte så mycket emot lite mer vinter, trots allt.

timgatan

sandra och kylskåpet, köket, bakfull rodin, balkongen, larsson och piepenburg (och saltkråkan), utsikten.

locations
sara och jonathan. t1 och roxen.

what's left of the day will eventually come down as rain


i'll keep an eye on you if you keep one on melite analog vardag från i somras eller vad det kan vara. skalade potatis och myste i sängen, tydligen. går på promenad i första vårregnet med genomskinliga paraplyet och fula bruna tröjan. har det rätt bra.

kärlek och misär.


hatar karlar och lyssnar på hjärteont-spellistan. insåg att 24rullen från göteborg var en 36rulle så framkallar den senare... här är iallfall två lite fåniga bilder på mig och sara tills vidare. *krokodil*