TILL SALU


haha, vilken röra. klicka på bilderna för att se större! nedan är en lista i samma ordning som bilderna, med (förhandlingsbara) priser exklusive frakt, dock gäller högstbjudande. kommentera med er mail ifall ni är intresserade! OBS!! jag är 160cm lång, så tänk på att klänningar osv kan vara för korta om ni är typ normallängd. hehe.

stentvättade cheap monday, 29/32 stretch. burna knappt tio gånger. 200kr
tshirt, HM, storlek XL. 50kr
tröja, second hand. storlek kanske M. 150kr

terracotta tshirt, monki. storlek S. 50kr
svartrandig v-ringad koftagrej, second hand. 60kr
gräddvit kofta, second hand. 120kr
klarröd yllekofta, second hand. använd ett fåtal gånger. 120kr
tunn, kort svart kofta, HM. storlek 36. 50kr
tshirt, monki. storlek XS/S. 60kr

grå, lång tröja, monki. storlek S. 60kr
lilagrå kortärmad klänning, egensydd. 100kr
blommönstad klänning med knappar, egenfållad, second hand. storlek 40. 180kr
randig klänning, monki. storlek S. 80kr
rutig herrskjorta, second hand. storlek S, aldrig använd. 70kr
lila tröja, second hand. storlek L. 120kr
gråspräcklig kofta, monki. storlek XS/S. 100kr
mörkgrå stickad kofta, monki. one size tror jag. 100kr
rutig kavaj, second hand. använd två gånger. 180kr
bruna fake läderskor, HM. storlek 38, använda två gånger. 150kr
mörkblå skor, second hand. storlek 36. 100kr
blommiga solglasögon, monki. 60kr
bruna solglasögon, monki. 60kr

ej på bild:
urtvättade svarta (typ marinblå) cheap monday, storlek 26/32.
svarta bomullsbyxor med hög midja, monki, 30/32.

english readers: for information about prices/shipping etc, leave a comment with your email and i'll contact you. the above list is in the same order as the pictures, and all prices are in SEK.

livet + undrar!

hej alla tussar. för tillfället gör jag inte mycket annat än plugga, dricka kaffe, gå på myrorna. har en engångs att framkalla, men har endast åtta kronor så det får bli senare.

kommer nog ej jobba denna sommar, så undrar en sak: skulle ni vara intresserade av att handla lite av mig? har ett antal koftor, linnen, jeans, jackor, solglasögon etc som jag gärna blir av med. vore så himla bra ifall någon vill köpa. så säg vad ni tänker!!

av fotobrist får ni något jag färglade häromkvällen.

någon andas mellan raderna


jag skriver ett värdelöst biologiarbete om min trädgård (hur mäter man ph-värde i jorden???) och har åtta andra saker att göra till skolan. är alltså mycket busy och har få bilder att visa. tänkte dock lämna in en engångs snart! och köpa batterier till min canon... och se billy the vision & the dancers på lördag, haha. även leta tält till emmaboda samt se harry potter-sjuan. livet livet.

lite april (i göteborg)

eftersom jag upptäckte att det inte alls var någon film i kameran jag köpt efter att jag "fotat" en hel rulle, är det en del saker ni missat. bland annat mina dagar i göteborg, hos sandra, under påsken: när vi köpte tre stora pommes och åt till fem ketchupar och varsin öl i någon park. det var soligt. våra storslagna påskfrukostar uppe på takterassen varje dag: alltid ägg och sandras spice girls-kopp på en bricka. lägenheten med fyra meter högt i tak och stora fönstrena som vi satt i och dinglade med benen. sandra i motljus på långedrag där vi drack kaffe och läste hela eftermiddagen. utsikten över liseberg och göteborg från berget på påskafton. vi drack öl och tittade på storslagna fyverkerier.

what goes in and what stays insidehar haft en så himla himla fin helg. ätit jättegod middag med sara på altanen, legat på gräsmattan och druckit hemmagjort iste, varit nere vid sjön osv osv. bilden på mig är tagen av sara.

my coffee won't taste good without you


drack kaffe med sara igår bland rött ljus och, ni vet, fredagssorl.

i can see for miles, miles, miles


satt nere vid sjön igår kväll. det blåste rakt igenom min ylletröja och jag hade halsduken om axlarna. tog skydd under en stor ek. lyssnade på, there's a room in your heart made for me. i tried my best every day to fill it up, but i was so afraid to outgrow it. i was so afraid that i wouldn't fit.


har pysslat lite med mitt rum, satt upp nya foton och staplat böcker. har även fått brev från sandy:

har förresten, som ni kanske märkt (om ni haft tålamod nog att vänta på att den ska ladda klart), bytt bakgrund här. vet inte riktigt om jag ska behålla det eller ej. ifall någon har tips eller synpunkt, så skriv gärna!

keep your heartjaja, även jag tjusas av solljuset och lockas att använda 50mm-objektivet till att ta fåniga bilder av växter (spireahäcken, körsbärsblommor och maskrostussar). här dricker jag iallafall kaffe på spanska balkongen och läser murakami, äter körsbär från marknaden.


crystal castles & rödvin

rensar och pysslar med mitt rum. sätter upp lite teckningar på väggen, och hittade dessa två. åh, jag hade en så hälsosam relation till hur kroppen ska se ut, samt var cool & fashion (sarkasm) en gång i tiden:

coast off
har alltså druckit mitt morgonkaffe på en spansk balkong den senaste veckan.

tredje maj

åker till spanien imorgon, känns sådär, men ska väl läsa, dricka kaffe på uteserveringar och äta färsk frukt så blir väl fint. ses om en vecka, puss.

日光、ひげ


för ett par veckor sedan träffade jag jesper, alexander och frans. vi lagade mat hos mig och låtsades att det var sommaren tvåtusentio (eftersom det var en jäkla bra sommar osv).


sara tog en bild på mig när vi satt i hamnen i loftahammar och åt päron. mycket fint.