w/skinny/birch
här är lite bilder jag ritat då då. imorgon flyttar jag hem till sara i några dagar. känns så bra att ha med en stor väska till skolan, packad med endast bra saker såsom gosiga kläder, kameror, vin & glögg, dvdfilmer och ritblock. ska även spela lite covers med en vän imorgon. blir fint. mår så bra. åh livet. hoppas ni också har det gott, mina snuttisar. :*

august sun, september branches
den som vet hur det känns/oktoberförmiddagar


dricker glögg & gör chokladmousse med en lillebror, springer i kolsvart och ösregn, hittar en rolig tygpåse med björn borg, lockar luggen, uppträder för skolan, ritar tryck till tygpåsar, fotar inte så mycket & lyckas förstöra en film på fyllan, pluggar spanskagrammatik på förmiddagarna. oktober är stillsamt och jag mår bra. men behöver musik. HJÄLP??!?! vad lyssnar ni på?

monument & acid
försöker få saker att kännas bra

lite emmabodisar
sally och marta, daniel i vårt tält, daniel och sara med cigaretthållarna/tältpinnarna, samt de tre skejtarna från malmö som jag och sara och sara hittade någon morgon.

фиолетовый
sensommarsol och uppgivenhetsspellistan. igen.

october lights


juli: min vän alexander, som flyttat till indien, och sjön såklart.

because the universe


juli.

såhär känner jag


ARE YOU COMIN' OUT TONIGHT, OR IS IT SOMEBODY ELSE YOU'RE SEEIN'? AND IF THERE'S SOMEBODY YOU'RE SEEIN', WOULD YOU RATHER BE WITH ME?

i just want something to be certain/and for it to all come together

idag promenerade jag omkring på östliga skärgårdens grusvägar och hälsade lite på skogen. den trivdes säkert i oktobersolen.