j. a. lindqvist


såhär såg det ut när vi kom till landet i fredags kväll. jag drog mig till minnes sista scenen i en bok som heter hanteringen av odöda, skriven av john ajvide lindqvist. vi befann oss precis bredvid havet, så ni som läst den kan tänka er hur onajs detta var. om ni gillar skräck och inte läst den är det *tips tips* från mig! han är en av få bra svenska författare, kan jag tycka.

arkiv
här är några bilder från sensommarn och sådär! gabbes trädgård, gatan utanför skolan, mina ben och litte sol utanför studion.
denna helgen har jag varit på landet med min syster, så snart skall ni få se massa härliga snöbilder därifrån!

juicy


ja hejhej här är jag. i pyjamas, saras tröja å camelkepsen sitter jag här å är en depp. har vinkat av gabbe som åker till barcelona idag :( ej kul. men ska göra massa kul egengrejer + tjejgrejer osv denna veckan, tex kolla ohälsosamma mängder vänner med sara, prova ut smink att önska se i julklapp, göra konst till utställningen i vår som jag & sara har som PA. jag tänker även att sara kanske kan pity-låna-ut denna tröjan till mig i veckan iallafall eftersom jag ju är pojkvänslös. det tycker jag jag förtjänar. nu ska jag lyssna på biggie å leta lussebullar i frysen japp puss