the rue & the pallorrestlessness (lack of wisdom)
trött ut i ögonfransarna --> fotar inte --> redigerar fler gamla trädbilder. ha ha

linger
saknar den här sortens vinter ändå. hmmm

epit's time to know/that it's time to go


denna helgen spelar jag in en EP med bandet. det är ungefär som jag trodde att det skulle vara, nämligen: spela samma låt om & om igen från halv sex på kvällen till tre på natten, äta panpizza från smutsig tallrik med kniv & sked, brygga kaffe m.h.a. vattenkokare, kaffetermos, samt papperskopp med egengjorda hål (läs: knivhuggsskåror) som tratt/kaffefilter. spenderar många timmar i sträck på några få kvadratmeter delade med fyra grabbar.

det är väldigt bra, men att spatsera i vintersol känns fasligt avlägset i den lilla fönsterlösa studion. så här har ni ett par bilder från en skogspromenad för ett tag sedan.

storytelling
en söndag som är långt ifrån briljant. jag rensar rummet och rensar känslorna, tror man får vara passiv idag.

årsresumé del tre

oktober
jag hade min första spelning & köpte jag ett par löparskor och började springa, vilket antagligen var min första konstruktiva lösning på dysfunktionella relationer någonsin. tog väldigt få foton.


var vid havet igen, på östkusten. funderade så mycket hela tiden och var uppgiven.


träffade frank med sara och spelade 16-bits lejonkungen och åt kladdkaka.

november
var trött och hade fortfarande dåligt kärleksliv men fortsatte tappert löpprojektet.

någon kväll var jag, sara & daniel hos karin och åt jättegod mat, drack vin & spelade alfapet.


efter en fest hos en vän som fyllde arton så vaknade vi i en källare av att gyllene solstrålar slog ner på oss från fönstret. jag sprang ut i eufori och tvingade sara att stå i det frostiga gräset och vara snygg trots att hon var trött och bakfull. sedan gick vi en halvmil till busstationen.

och någonstans på vägen hem till min stad ersattes solen av kompakt dimma och jag & sara satt där i bussen och hade bakfylleångest och jag hade choklad i strumpbyxknävecket. det hela var väldigt miserabelt.

sedan så blev jag erbjuden plats som sångerska i bandet reveries med bl a dessa två grabbar. vi hängde och drack öl ihop hemma hos noa, samt hade spelning i slutet av månaden.

december

dålig månad. jag var ofantligt skoltrött och skjöt upp allting hela tiden, ville bara ligga på mitt rum och se på tvserier eller dagdrömma. var istället på ett antal fester (bl a den fantastiska havsmaskeraden) och hängde med bandet och så. föll väl för någon. fast det är för tidigt att säga än. hade en spelning med mattias, och längtade något förskräckligt efter snö. en gång på väg till en annan stad var det alldeles vitt, och jag blev så himla glad.


hängde en del med noa på elsas där han jobbar. så var väl i stan ganska mycket. och allt var vått och mörkt hela tiden och jag blev bara tröttare och tröttare.


det blev lov och jag var uppe hela nätterna och såg på grey's anatomy. fick en keyboard i julklapp, så började väl spela piano. hade som vanligt kärlekskris och ångest och var sentimental och allt sånt. woho livet. hade ett fint nyår med mina vänner och så. är fuckad i huvudet nu för har skrivit uppsats ungefär fem timmar i sträck idag. så här är sista halvdana delen. puss på er. ni kan ju berätta om något fint ifall ni vill. bästa 2011 t ex. behöver lite optimism!!!! tror på er puss

årsresumé del två

juni

gjorde typ ingenting i juni. hade livskris igen och hängde nere vid sjön med mina tjusiga goda vänner.

juli
var i göteborg i början av månaden.

hade såklart dagar i världsklass.var ute och seglade och trivdes alldeles ypperligt med havet, naturligtvis. var i västervik och på öland och lite varstans.


hade fin sommarromans med en nu god vän.


träffade alexander en hel del.klippte flatlugg och for sedan till emmaboda. hade det alldeles alldeles strålande och erkände slutligen min stora kärlek för att dansa. drack öl tre meter upp på en container, drack vin femton timmar i sträck, var på två soppdejter och föll för någons mungipor och ögonbryn.

augusti
var allmänt utfattig så cyklade överallt hela tiden för hade inte råd med busskort.


det hela var inte så farligt då man cyklar förbi åkrar och grejer, plus att det var himla soligt och tjusigt. och så fick jag ju sällskap av sara ibland. vi hängde en del på ågatan där vi drack kaffe och spanade och saknade festivallivet.så träffade vi alexander en sista gång innan han flyttade till indien. han och jag, sara & jesper var nere vid sjön och drack öl och aldrig kunde vi föreställa oss hur det skulle kännas när han inte längre var här.

sista dagarna kom festivalromansen hit och bodde hos mig några dagar innan han flyttade till berlin. alla åkte någon annanstans och jag var kvar här och kände mig lite tafatt och vilsen.

september


har ca noll bilder från september. hade ytterst dysfunktionellt kärleksliv och var uppe sent om nätterna och drog deprimerande slutsatser om saker samt tvivlade på existensen. eller såg på tvserier och drack chokladmilkshake.

årsresumé del ett

januari
var på veckokurs med ung vänster, vilket mest bestod av tretimmarsföreläsningar, soppa och kaffe. jag hade även hår.men jag klippte av mig allt.

var allmänt hjärtekrossad och sådär, pga färsk break-up, men så åkte jag till göteborg för att hälsa på sandra & rebecca och även för att träffa jonathan. det var väldigt fint alltihop.


köket i kortedala, sandra, samt rebecca & piepenburg som ser på saltkråkan en bakisförmiddag.

februari
på alla hjärtans dag köpte jag & sara åtta hekto choklad såg på notting hill.
sedan så for jag till sälen där jag beundrade berg och läste jättemånga böcker och hade ångestdrömmar.

mars
denna månad hände det inte så värst mycket. jag hade allmän livskris pga lite olika saker, och så drack jag kopiösa mängder oboy samt såg på vänner. sedan åkte jag till göteborg igen.


fina pinglan sandra på åvägen.

aprilvar i stockholm med sara & frans för att se belle och sebastian. det var jättefint!!!


någon helg var jag och grabbarna grabbiga och åt pizza och såg på star wars. och så klättrade alexander & jesper i träd.var vid havet med sara några dagar under påsklovet. gick omkring och fotade med en kamera utan film lol så har bara dessa två bilder. men vi hade det lysande, rodde till en ö för att ha picknick, låg på bryggan i solen och lyssnade på deep water osv.så var jag i göteborg igen. jag & sandra hade det världsbäst och det var så ofantligt varmt att man kunde göra saker som att äta storslagna frukostar på takterassen, dricka öl & äta pommes frites i en park eller åka till långedrag och dricka kaffe.

majvar i spanien. läste murakami på stranden och på balkongen, där jag även drack kaffe & åt av de två kilona körsbär som jag råkade köpa pga bristande spanskakunskaper under marknadsstrosande.


var lat på gräsmattan med saris och gjorde typ inget annat än att äta i solen.

growth
god fortsättning på er allihopa. jag firade in det nya året på alldeles ypperligt vis; först var jag värdinna och hade trerättersmiddag för mina vänner (vilket verkligen väckte min inre hemmafru - vem kunde tro att skala två kilo potatis eller göra en dubbelmarinad var så avslappnande?) och sedan var jag & sara med bandet och grabbarna och drack öl. hoppas ni hade det alldeles lysande, också! idag har jag mest ätit chips, läst & kollat på grey's anatomy. åh första januari. ska även göra en årsresumé tänkte jag, så vi hörs snart igen! pussiluss