instagram

har inte tagit så  mycket kort på senaste men här är några bilder från min instagram iallafall: conversationsabout.
åt frulle å såg buffy när jag fortfarande hade sista säsongen kvar ;_; memories

gabbe jobbar på sin hemmastudio så här spelar vi in en demo å har lakan som ljudisolering

jag ritade en ojulig bild under lilljul med papsen

har på mig mina kattöron å ser hjärndöd ut
julpressar! ännu en clean <3 denna gång warm cotton som egentligen är saritas signaturdoft. åsså ett sånt fyrpack med miss dior mmm. och pressekort på body shop pga tappade mitt puder i handfatet så det sprack ;_; fick även en in ear-monitor som e en sån grej de har i öronen på tex idol, asså till spelningar. så fick jag hörlurar å calvin klein-läppstift av gabson. å bokstöd av mamma som pik för att jag förvarar böckerna på golvet.......

whites ii

långa slängiga vita kläder & hörlurar av grabben i julklapp.

konsumtionshets & serie för feminister

hello thur cuties
har inte haft kameran på en vecka pga glömde den hos mamma så har inte haft så mkt att uppdatera med. men! här kommer lite bloggin om grejer jag köpt pga jag har en släng elr två av shopaholism??? elr va d blir som substantiv. men aa här e grejer:
 denna jääävligt hotta tröja köpte jag å sara varsin av å den kom i posten igår. tyvärr var den en SJUKT liten storlek så ingen av oss kan ha den och de har ingen annan storlek verkar det som så jaja???
äntligen skaffat denna baby så jag slipper leva med min gamla htc med typ 11mb internminne.........
 
ska ev köpa dessa härliga nu när jag fått litt julklappspengar....
 köpte dessa inatt på weekdays superjulrea.... efter att ha tänkt köpa dom i typ 3 år
ps dat frickin thigh gap dö patriarkatet
här e min såååå amazing långa dumbledoreaktiga stassgrej som är svart och har guldbrodyr å såna tassles. asså i love it. ska ha den på nyår yäää
ett litt örhänge jag köpte igår
 
åsså beställde jag just hem denna som jag velat ha såååååå llläääännngeeee vilket also brings me to the next topic som e: jag har sett klart buffy. asså e så empty inside. har forskat lite å upptäckt att det finns en comic-fortsättning! ska man satsa e frågan. men anyways vill jag bara tipsa alla feminister där ute om denna serie! alltså:
 
buffy the vampire slayer. namnet e lite lurigt å låter som nå tacky fantasy-serie men den är SÅ djup. asså har så mkt character development, såklart en strong female main character, dvs buffy, men även nice är att hon inte är strong pga är som en man = stark enligt samhällets normer, utan hon är stark genom att vara compassionate, kärleksfull, lojal mot sina vänner etc. såååå vettigt message! dessutom har serien riktigt unika och välutvecklade plots och svinbra plottwists, den dealar med mkt viktiga stora grejer såsom döden, att bli vuxen, att kärlek kräver självuppoffring och att vänskap kräver förmåga att förlåta osv.
 
asså kan skriva om detta för evigt men jag tkr verkligen: SE DENNA SERIE! den är oändligt vettig! oändligt rolig! oändligt jävla göttig pga man slipper den sexism som finns i typ ALL entertainment samtidigt som man ser en riktigt riktigt bra serie. hoppas ni ser!!!!!!!!! å god jul!!
 
 
ps nu ska jag ta mig en snus för å fill the buffyvoid inside å se på......... ANGEL! som e den jävligt praisade spin-offen av buffy. yesssss livet

morfar & korngold

morfar.
mormor och morfars bröllopsfoto.
mormors syrum.
morfars megaspexiga sovrum.
åsså den lilla gosefrukosten mormor hade förberett till mig när jag vaknade hos dom på fredagen för typ två veckor sen. jag hade åkt till norrköping för att hälsa på dom dagen innan, men mest hade jag åkt för att jag och morfar skulle på konsert med norrköpings orkester som spelade mozart, korngold och dvořák. det var supermysigt och vi drack vin och åt kanapé. asså livet. men tycker de har det så himla fint hemma hos sig så tog några bilder för att dela med till er iallafall. 
 
här är en minilista där ni kan lyssna på violinkonserten av korngold som vi såg. tyckte om den mest!! mkt fin.

so many boys, so little time


köpte denna goingen till tshirt för typ två veckor sen, 10kr. tänker att det bl a kan va en kommande scenoutfit. hade den till hemmagjort kattöronsdiadem som jag gjorde till halloween en gång när jag var liten lol, mina calvin klein-byxer etc.
har inte skrivit så mycket vettigt senaste tiden pga SARA HAR KOMMIT HEM FRÅN BARCELONA!!!!! så jag är mkt girlfriend-frälst just nu å vi ser såklart på x-files och snusar och myser. snart kommer min lilla pingla hit så ska vi köpa skitmycket lakrits har jag bestämt samt dricka glögg se på x-files kanske vine:a osv. asså vi har en megamaxitråkig vine ifall nån vill se???? den heter rarasara & alicebrallis och har massa tråkiga loliga videosar på oss. vrf skriver jag detta. anyways var jag hos morfar och var på mozart/korngold/dvorak-konsert för ca en vecka sen och har fina bilder därifrån som jag tänkte dela med er snart!
mjau~

whites


japp hade lite nice helvitt 1 gång när jag skulle träffa noor. mkt FasHioNAblE med rött läppstift, röda naglar, guldsmycken omg. när man e arbetslös läser man för många typ sminkbloggar??
 

min andra härliga vita outfit morgonen efter! nå second hand-nattlinne med min härliga härliga sidenmorgonrock! mmmmm