webbkameraFRENZY

ok nu ska ni få se min kimono. här är en inte så bra bild när jag gjort mä tjusig inför jobbä å har den
imorse
bra mönster tycker ja
men frös så bytte till dessa festliga som jag ej vet om ni sett??? kostade jag tror 20kr på weekdays second hand, kunde ente låta bli.... åsså lite apelsinkrokant å kaffe å vänner på D
LOL! e tvungen å göra sånna arbetsprover pga ska söka till konstfolkhögskola i höst å måste måla koppar..... uhuhuh lider. men lyssnar åtminstone på narnia samtidigt så d e MYS
en grön tjaj jag målade
en blå tjaj jag målade.... vet ej va jag ska göra m den??
ett AMAZING broderi jag fick av amandicutie som tack för nyårsmiddagen jag hade! asså!!!!!! topp fem bästa presenter. måste hänga upp ju
min andra stora klädgrej. den e svart å guldig å har tassles! känner mig som dumbledore i den. hade den på nyår
också bra att matcha till mjukis xD
ville bara visa min sorgliga arbetsstation också..... :( *bekymrad*

tacos & kimono & olja

idag hade vi lite tacogos hemma hos mig! daniel här ovanför gjorde den godaste guacamolen! han sa att han var bra på guacamole och visst, tänkte jag, det kan man väl varken vara bra eller dålig på. men han var verkligen det!!! bra egenskap tycker jag.
david och sarri.
å så den andra sarri. asså e inte detta den gulligaste bilden. awwww. även an var med men fick ingen osuddig bild på henne :( förlåt an!
 
på onsdag kommer jesper hem vilket betyder SLEEPOVERS KORSORD PS2 GOS ÖL å allt gott här i livet. annan kul info e att jag köpt 1 kimono för 100 spänn (vilken ni får se i ex nästa inlägg) och att jag börjat måla med olja och sånt (vilket ni också kan få se i ex nästa inlägg) vilket jag kanske redan har skrivit iofs. men ja härligt e d!

teaser å kul grejer

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
här är en teaser till vår, alltså reveries, nya singel tip of your tongue som släpps på fredag!!!! hur kul va hörrni!!! då dyker den upp på itunes å spotify å allt sånt!!!!! i slutet av februari släpper vi ytterligare en singel som heter rows! spännande!!
 
OBS denna inbäddning verkar helt värdelös så tror inte alla kan se den men KLICKA HÄR isåfall så länkas ni dit va
 
den senaste tiden har det hänt mkt knäppa grejer som e ganska jobbiga, men en kul grej har hänt med som är att jag fått jobb på elsas hus, ett typ fik/kulturhus här i stan! så där jobbar jag med noa, en av våra gitarrister i bandä. det är superhärligt! ni som bor här i stan får gärna komma förbi å ta en kaffe med oss, det skulle va supermys!
 
annars ritar jag å har mig:

ledsen familj vars mamma dött tänker jag mig
(asså denna bild hatar jag lite, pga så typisk sexistisk hot-fantasy-gal-stil, är mkt sånt på deviantart där jag typ hänger aslite pga har flera år gammalt account där som e halvdött men aa... man blir så undermedvetet påverkad av den skitstilen; typ assmala vita chicks som e heta å har stora bröst å höfter å sånt.... asså orkar ej men aja..)
 
igår så gjorde jag denna obehagliga åsså.. på ritplattan då. skoj å komma igång med det lite! vill bli queen på ansikten å sånt men d går långsamt.....
 
annat skoj e att jag ska få hem dessa beauties av min goda vän filip som e i usa
dessa är mina asså!!!! najssss
ja men d e väl d. lyssnar på hp å har det ganska bra.. ska bli kul med vår nån gång. japp puss iaf