let's get lost

är någon annanstans. känner mig lite ensam. vill helst inte vara här. vill helst bara sova. men imorgon blir det nog bättre. behövde bara säga det här. ni får gärna berätta något, skriva ett brev här nedan. det skulle vara fint. berätta om något ni tycker om.


kommentarer
amanda skrev en kommentar:

något jag tycker om: din blogg. verkligen. allt är fint med den.

2010-05-29 @ 00:31:39
URL: http://krossade.blogg.se/
nadd skrev en kommentar:

jag tycker om dig. att sova på mattan, att drömma vid sjön.

2010-05-29 @ 08:49:46
alexandra skrev en kommentar:

jag tycker också om din blogg :)

2010-05-29 @ 11:16:39
URL: http://-
Jasmin skrev en kommentar:

Jag tycker om musik - jag tycker om att promenera med världens finaste artister och band och låta tiden passera. Jag tycker om att gå på konserter och trängas i led för att komma längst fram, känna staket mot mina revben och sjunga med. Jag tycker om musikens effekt, som kan få en att må bra när man egentligen mår piss.



Jag tycker om vänner. Vänner är nog något av det finaste jag vet och det behöver inte vara någon vän till mig, utan vänskap som lyser. Till exempel när man går på stan och ser två vänner skratta och hålla händer eller gå armkrok.



Jag tycker om sommaren. För det finns inget mer underbart att ligga på gräset med en fin människa (fina människor) och bara leva livet.



Jag tycker om stora städer. Jag vill gärna besöka New York, Paris (för andra gången i mitt liv och jag ska dit i sommar), Berlin, Hamburg, London och så vidare. Jag älskar att se andra kulturer och ett helt annat liv.



Jag tycker om tänkvärda bloggar med fina bilder och texter och jag tycker om att kommentera dem. Jag tycker om att läsa finafina texter och jag tycker om att skriva, även om jag verkligen inte kan få fina ord att bilda till hjärtskärande, otroliga meningar. Jag tycker om att dricka té varje kväll med lite extra socker i. Jag tycker om att ändra affischerna i mitt rum. Jag tycker om att känna mig ny och slå världen med häpnad (typ något sådant).



Och detta blev en alldeles lång text av en ganska förvirrad tjej atm. Det regnar och blir sol och det regnar. Hoppas du har det bra och hoppas du får en fin helg.

2010-05-29 @ 11:57:12
URL: http://childhoodlight.blogspot.com
angul skrev en kommentar:

tycker om höftben. att få en kyss i den lilla gropen, du vet, där "framsidan" av halsen löper ner för att möta nyckelbenet. en lite större och grövre hand att låta sin egna lilla nätta bli omsluten utav. tänder mot hud.



konserter där basen vibrerar i bröstkorgen och stöter till hjärtat mot högre pulser.



regnpromenader, eller att helt enkelt bara öppna upp fönstret under ett ösregn och ligga ner på golvet och vicka på tårna medan man (dock förgäves) försöker registrera ljudet utav varenda droppe där utanför.



ligga och prata i telefon på en brygga en sommarnatt med någon nära och kär som då är för långt borta.



att fördjupa sig i en teckning eller målning där tiden helt försvinner och sedan upptäcka att man varit "borta" i nästan tio timmar.



karaktäristiska näsor och djuphavsfiskar. kent. gustav klimt och egon schieles konst. experimentell och nästintill instrumental musik så som the album leaf. att filosofera till musik på buss och tåg. fina anteckningsböcker som jag knappt vågar fylla med mina skrivna ord. dagböcker. pistageglass. hembakat bröd. knäckebröd och bananer. små sköra fåglar och grenar, och kvistar.



nonsensbrev som faktiskt gav mig inspiration till vad jag ska göra till mitt uppsatsarbete till skolan. (skolarbeten tycker jag dock inte om.)



älskar din blogg, fortsätt skriva.

2010-05-29 @ 17:28:54
Emma skrev en kommentar:

Hoppas allt blev/är bra i stockholm.



Kram

2010-05-29 @ 22:01:13
URL: http://torrkulspetspenna.blogg.se/
humlesurr skrev en kommentar:

jag tycker om smaken av sommar i färska jordgubbar.

jag tycker om att sitta på min gröna matta och dricka te när det regnar utomhus.



jag tycker nog om ganska många saker.

jag vet bara inte vilka.



jag tycker om att veta vad jag ska skriva.

för det vet jag inte.

2010-06-01 @ 18:45:57
URL: http://humlesurr.blogg.se/
Fifa 15 Android Hack skrev en kommentar:

Thankfulness to my father who told me regarding this blog, this
web site is truly awesome.


skriv en kommentar:

namn:
kom ihåg mig

e-mail:

egen blogg elr dylikt:

kommentar:

trackback