sage
har så ont i magen denna veckan. det ösregnar och jag går omkring i mammas bomullsbyxor från nittiotalet och en grå tshirt. äter linssoppa och fransk äppelkaka, dricker te. i helgen hade jag besök av en kärlek. det var fint; vi badade i sjön, var på cykeltur & pratade om träd osv. imorgon är det väl september, och jag lägger mig tidigt. känner mig allmänt harmonisk, vilket väl kommer från höstmelankolin och så. angenämt, tycker jag.

diary: geneviève bjargardóttir

min vän geneviève har skaffat sig en ny blogg, som ni alla bör besöka! hennes bilder är varma och känns trygga. snart flyttar hon från berlin till göteborg, och jag ser mycket fram mot att dricka kaffe med henne bland vita gator.


 

 

obs! över är genevièves bilder, inte mina.


!!!!!!!!


hundbettsärr, spetskrage, flatlugg, augustiångest.

lite lite emmaboda


har en dålig kväll så ni får lånad emmabodabild som jesper tagit. då var livet rödvin och rosa regnjacka

stockholm, augusti


quiet company
rest
anonymous face//shapelessnionde augusti:


cyklade väl en mil med sara. stannade på bron ovanför efyran och även framför blommor i motljus. åh sensommaren. åh första frusna fötterna, första kopparna te. dagdrömmer om höstromans.

hipbones, realism

och eftersom allt känns ångestigt och mörkt och läskigt just nu får ni fyra av mina bästa vinterbilder:
restless hands


kalmar, öland, soldis.

shelter


ok hej alla mina babyhjärtatsnuttisar. och alla hårda svåra även. är dödens tröttaste och har minus fyrtiotvå kronor på kontot ungefär (hur går det till ens?) så kan inte framkalla någon film. ska väl traggla omkring med digitala nikonen för att fånga sista sensommarsolen och sånt. nu: somna till notting hill. det goda livet. jag och min tekopp och även kaninbebisen hälsar godnatt

augustikaffe
augustifrukost: kalsongtrosor och kaffe på altanen. blandcd med sommarelectro och festivalsjuka.

in a safe place
åvägen
östra kyrkogården