everything that happens in from now oni helgen har jag hälsat på denna pinglan i göteborg. druckit morgonkaffe på takterassen och gosat och druckit öl och pratat om karlar etc etc. mycket bra. har nu målat naglarna ljusrosa och dricker kaffe, ser femte säsongen vänner. har en film som jag måste komma mig för att lämna in. hum hum

closure


i never held emotion in the palm of my hand


stations and stations and stations and stopsjag och sara när vi handlar grönsaker plus någon bild från förra året. har aldrig med mig kameran nu.
vill inget annat än stanna inne under täcket och se på twilight plus äta apelsin med keso. är trött och less på karlar och allt de har för sig. tror att majoriteten inte är riktigt kloka. åtminstone de jag stöter på. tror jag har en karlar-med-emotionella-handikapp-radar. pff

if i could run my fingers through your hair


en till cover, i brist på foton.

the world talking backimorse var det soligt. sen var det molnigt hela dagen. på kvällen regnade det lite.

saker som händer och lite överblivet


fotar varken särskilt mycket digitalt eller analogt just nu. däremot köper jag en sigur rós-skiva, dricker oboy, köper alice in wonderland och någon charles dickens-bok, har ansiktsmask etc etc.


här är någon bild norrifrån plus en bild på jonathan, iallafall.

från myrorna:


3 mars: väntar på att det ska bli vårsol så jag kan ta inte-fula bilder. tills dess posar jag med min nya kaffekopp som jag ska ha i skolan (gratis kaffe ♥) plus en ny blus och sjömanshatten. lyssnar på lace och dricker oboy och pluggar. har blivit förfärligt långhårig, också.

hazelton


penciling

har inte klurat ut hur man använder skannern ordentligt. här är lite kludder från när jag var i sälen.