i will miss you, distance aside


i still smell you, distance aside
still smell the rain, distance aside
oh water that had kept me alive
i will miss you, distance aside


träffade filip igår och drack kaffe, det var jättefint, älskar att diskutera saker med honom.

(tack för kommentarerna i förra inlägget, älskar att läsa om er. svarar i kommentarsfältet till er utan bloggar, annars svarar jag tillbaka i bloggen. och guji - tack så mycket och välkommen tillbaka.)

kommentarer
sandra skrev en kommentar:

åh din blogg är så himla mysigt fin

2010-11-09 @ 10:53:22
URL: http://zerozeroni.tumblr.com/
Anonym skrev en kommentar:

Tack för fikan Allan :) vi får boka nytt

2010-11-10 @ 00:05:57
Sandra skrev en kommentar:

ifall du bestämmer dig att bygga ett muminhus kommer jag hemskt gärna på besök eller så, skulle vilja gömma mig någonstans jag också. nu när vintern kommer är jag rädd att falla ner någonstans, och inte komma upp förrän till våren. hm. äldre böcker är en utav de finaste sakerna. vad brukar du läsa? hmmm. jag gillar joy division väldigt väldigt mycket också, även fast jag aldrig riktigt lyssnat mycket på dem. ps trodde att du var mycket äldre än sjutton! eller typ nitton, hehe.



Dåså, då bestämmer vi det. Jag bygger ett muminhus så får du komma dit och gömma dig med mig när du känner för det. Kommer nog bli väldigt fint. Jag har redan fallit men jag ligger hellre förstörd i ett muminhus än i ett ensamt stökigt rum. Äldre böcker, åh. Min bokhylla börjar bli överfull. Nu senast köpte jag en bok från 1876 tror jag det var. Metodistkyrkans psalmbok, tryckt i New York. Tyckte jag var värt 20 kronor i alla fall. Även fast jag har så mycket böcker är det sällan jag har tid att läsa, tyvärr. Någon dag när jag har tid så ska jag börja ta mig igenom dem alla pärm till pärm. Det har blivit mest Kafka, Oscar Wilde och Sara Stridsberg den senaste tiden. Brukar du läsa? Haha, ser jag så gammal ut? Oj. Tack, antar jag.

2010-11-10 @ 19:43:49
URL: http://benevolenceandsinapism.blogspot.com
Sandra skrev en kommentar:

Fint att din kommentar kom med...(Klistrade in den för att kunna svara på allt du skrivit nämligen och för att komma ihåg vad exakt du skrev. Nu vet du.)

2010-11-10 @ 19:44:51
URL: http://benevolenceandsinapism.blogspot.com
therese skrev en kommentar:

så himla fint!

2010-11-13 @ 11:19:24
URL: http://massafinarosetter.blogg.se/
martin skrev en kommentar:

Fina blogg du har och fina bilder med <3

2010-11-19 @ 01:22:15
URL: http://varmeflaska.blogspot.com

skriv en kommentar:

namn:
kom ihåg mig

e-mail:

egen blogg elr dylikt:

kommentar:

trackback