perpetual fluidity






den första snön har fallit, jag kommer inte undan känslan att denna vintern bara är en fortsättning på den förra. omständigheterna är desamma, det enda som förändrats är jag.
hursomhelst lyssnar jag på vinterspellistan, den som summerar hela förra vintern. lace heter den, och ni har hört den förut.

kommentarer
amanda skrev en kommentar:

puss fint. älskar spellistan.

2010-11-11 @ 19:22:26
URL: http://krossade.blogg.se/
Niklas Hubert Alsten skrev en kommentar:

Ja, det är de frågorna utan svar som känns intressantast att diskutera. Om det är för att ingen kan säga att man har fel, eller för att det finns så många sätt att få fram ett svar vet jag inte. Kanske att man kan ändra sin egna uppfattning under ett samtal på bara några timmar.

När det gäller snön så är det aningen för lite för mitt tycke. Det som kom i helgen täcker åtminstone allt spår av åkrarna i min by, så några decimeter är det väl. Sen kom det några decimeter förra månaden också, men det försvann. Hur är det i Linköping då? Om jag minns rätt så är det rätt så långt ned i Sverige? Hur mycket snö brukar ni ha om vintrarna?

Absolut att jag ligger och tänker! Hittills så har jag inte kommit på något som revolutionerar världen, men jag känner mig ändå tillfreds när jag bestämmer mig för att kliva upp. Kommer jag på något extra smart lovar jag att dela med mig av det.

2010-11-11 @ 20:14:53
URL: http://decipher.blogg.se/

skriv en kommentar:

namn:
kom ihåg mig

e-mail:

egen blogg elr dylikt:

kommentar:

trackback